Vækst i Taasinge Elementer A/S


Taasinge Elementer er med sine 100 medarbejdere den førende producent af flade elementer til det danske byggemarked. Virksomheden bidrager med sine skræddersyede og energivenlige elementer til en effektiv byggeproces. Taasinge Elementer har base på Taasinge og i Hampen.

Efter nogle år med væsentlige udfordringer, har virksomheden været igennem en turnaround, der har resulteret i, at virksomheden nu fremstår som en sund virksomhed med et væsentligt vækstpotentiale.

I sommeren 2016 blev de to direktører Frank Hemmingsen og Martin Tholstrup medejere af virksomheden, og i den forbindelse blev jeg bedt om at støtte op, om deres arbejde med at skabe en væsentlig – men kontrolleret – vækst.

Her beskriver Frank og Martin, hvorledes de oplever vores samarbejde:

”Samarbejdet med Christian fungerer rigtig fint. Vi arbejder med strategiproces, ledelsesudvikling samt organisationsudvikling. Christian adskiller sig fra andre konsulenter ved, at han i høj grad går ind og forstår den enkelte person, og ud fra denne viden designer og faciliterer han en hensigtsmæssig proces.”

(Frank Hemmingsen og Martin Tholstrup,

direktører og medejere)