SOLO Fitness: Fitness-centre med 80 ansatte


Fitness i øjenhøjde

Du kan træne mange steder. I skoven, på stranden, på cykelstier og fortove, i sportsklubber eller i andre fitness-centre, og det kan sikkert fungere fint. Men ingen af de steder vil du finde det samme nærvær, den samme personlige tilgang og den samme hygge, som kendetegner SOLO fitness.

Du møder den allerede, når du træder ind ad de orange døre. Uanset om du kommer for at løfte vægte, løbe alene, spinne eller vride dig ud i krævende stillinger til yoga, zumba eller poledancing sammen med andre, kan du ikke undgå at komme forbi skranken uden en varm hilsen. Et smil og et genkendende blik. Det bliver en fast del af din træning.

Her er du ikke bare et nummer. De sætter en dyd i at kalde medlemmerne ved navn, og de vil gøre deres bedste for at det lykkes for dig at nå dine træningsmål.

Lars har 16 års erfaring med at drive fitness-center og ved, hvad der er vigtigt i forhold til at holde din træningsmotivation oppe.

Hos SOLO fitness, er du ikke alene. Hvis du får brug for støtte undervejs eller er kørt sur i det, står de klar til at opmuntre og motivere dig. De vil altid stå parat med personlig rådgivning.

Du kan også komme under kærlig behandling hos de tilknyttede massører og fysioterapeuter. Og hvis det er resultaterne, du har svært ved at få overblik over, tilbyder SOLO fitness det nyeste inden for træningsudstyr, som lagrer dine træninger og fremskridt i iCloud, så du altid kan få adgang til dem via computer eller smartphone.

I SOLO fitness har de nyeste og teknologisk intelligente træningsmaskiner. Du kan koble din smartphone til maskinen og bladre igennem dine filer, din musik og dine billeder, mens du træner. Det er de første maskiner af den slags i Danmark.

Det personlige træningsprogram bliver selvfølgelig skræddersyet til dine mål og behov, når du melder dig ind. Er du mere til holdtræning, er der en lang række tilbud til at vælge imellem, uanset om du er til yoga, zumba, træning med kettlebells, stram-op-timer eller klassisk spinning. Og trænger du engang imellem til at anderledes afbræk, er der mulighed for at komme på et løbehold eller få en svømmetur eller badmintontime i én af de klubber og svømmehaller, SOLO fitness samarbejder med.

De vil gøre alt for at din træning aldrig bliver kedelig.