Ønskebørn, Odense: Butik med 24 ansatte


Der er ikke noget, der betyder mere for dig end dit barns velvære og trivsel. Sådan er det også for ØnskeBørn. Forældre med småfolk har en stor opgave foran sig, men der er hjælp at hente.

Hver dag gør de deres bedste for at hjælpe dig og dit barn på rette vej. De rådgiver og vejleder, og kan de gøre det lettere og sjovere for jer at være forældre, er deres mål nået. ØnskeBørn står for service, kvalitet og faglig viden, og så er de altid klar til at tage hånd om jer.

ØnskeBørn Odense er en del af den danske kæde ØnskeBørn, der blev etableret i 2001. De betragter det som deres vigtigste opgave at få deres kunder til at føle sig trygge som forældre. De giver altid en god og personlig vejledning, både i den fysiske butik og på webshoppen. De har et stort udvalg af produkter, der gør det sjovere og lettere at være forældre til småfolk.

De gør alt, for at du kan finde netop det, der passer til dine ønsker og dit barns behov. Det store udvalg dækker mange aldersgrupper, og du kan vælge mellem økonomisk fordelagtige produkter og markedets bedste og mest eksklusive.

De synes, at børn er sjove, og derfor tager de dem alvorligt. Det afspejler sig også i deres mange servicetilbud, der gør det endnu sjovere og lettere at være forældre til småfolk.

Målet er at give dig den korrekte dokumenterede information, så du kan træffe det rigtige valg for dig og dit barn. De anbefaler, at du besøger dem i butikken og får den rette vejledning netop efter jeres behov og ønsker.